September 2017.

BOLAJI BADEJO Lost In Summer

evo dragi moji nakon večerašnje službene premijere na CMC-u stavljam link na YT i Vama na prosudbu spota i pjesme kojim smo se Denis Kozlica i ja bavili ovo ljeto..(trebali smo se zvati Denis&Denis ali odnekud mi je to bilo poznato 🙂 hvala Želimir Babogredac,Nikolina Mazalin,Goran Martinac  na podršci pa ako Vam se svidja šerajte malo , podržite i komentirajte..trudili se jesmo !eh da i prije nego bilo tko pita..da I am sucker for trains:-) Uživajte !

June 2017.

SUNCOSTAJ by Denyken

Prigorje i Pokuplje su posebno lijepi u ovo doba godine pogotovo kad je “golden hour” ( hint: Days of Heaven -Terrence Malick),iskoristio sam ove duge dane da podijelim s Vama ovu ljepotu te sam ovo zamislio kao neku vrstu vizualne poezije. Nadam se da ćete uživati u ove tri i nešto minute !

Danas je suncostaj ili solsticij ..(eng.midsummer), dan kada se Sunce nalazi u zenitu iznad jedne od obratnica. Nad sjev. (Rakovom) obratnicom to je 21. lipnja..kada je na sjev. polutki dan najduži..Na taj dan nagnuta os naše planete Zemlje najbliža je Suncu. U mnogim kulturama Sunce se slavi kao simbol cijelog života. Vjerujući da u trenutku ljetnog solsticija ono ima najjaču snagu; drevni narodi Suncu u čast daju svoju pažnju…pozz Denyken

MUSIC BY DAVID HYDE

 

May 2017.

produced by Denyken

February 2017.

Denyken Sound & Vision

October 17, 2016.

Iz serijala MOJ AUDIO ŽIVOT donosim Vam svoj kratki video esej o jednoj
,po mom sudu , od najinteresantnijih glazbenih produkcija popularne glazbe !
Priča o pjesmi ” I am not in love ” grupe 10 CC .
Kako je nastala,snimljenja i koja je to posebna produkcijska tehnka korištena saznajte u ovom
malom glazbenom putovanju !
Starije ću podsjetiti , a mlađe možda podučiti o tome što čini neke pjesme tako posebnim i
velikim glazbenim djelima !
thanks for watching !!

October 12,2016

Mali podsjetnik na moje današnje predavanje u Vintage-u za sve koje zanima povijest i psihologija glazbene produkcije..pogledajte 1-minutni video za sve informacije ! dobro došli !

September 27, 2016.

ELECTRIC MUD @ WOODIE AMP SHOW

Evo prošlo je skoro godinu dana od Woodie Amp Show-a u klubu Sax pa je bio red da izbacimo i prvi single 🙂
Dakle za početak sa zadovoljstvom Vam predstavljam Electric Mud trio Krune Domaćinovića ( gitarist Majki ) s jednim njihovim autorskim instrumentalom ! Svirali su i Luka Presl – bubanj i Tomislav Majdak – bass !
btw amp na kojem svira Kruno je ” Howlin’ Wolf ” moja Woodie verzija Marshall JTM45/100 ( 4 X KT66 lampe ) na kojem je Hendrix svirao na Monterey-u ! Cab je Woodie 4 X12 ” sa G12m “blackbacks”
Uživajte !!